مقالات تازه
بهسازی شیب های آسیب دیده با استفاده از ژئوگرید
تثبیت و بهسازی شیروانی ¬های خاکی، برای جلوگیری از وقوع خرابی ¬های فاجعه ¬بار و در جهت اطمینان از امنیت زیرساخت¬ها اهمیت بسیاری دارد. یک راهکار موثر برای بهسازی گسیختگی شیب¬، استفاده از ژئوگرید است. در این مطلب، به نقش ژئوگرید در بازگرداندن پایداری شیب¬ ها و محافظت از زیرساخت¬ها پرداخته می ¬شود.
تخمین جابجایی افقی دیوارهای خاک مسلح ژئوسنتتیکی
در حال حاضر آیین نامه های طراحی دیوارهای خاک مسلح روش دقیقی برای پیش بینی تغییر مکان جانبی این دیوارها ارائه نمی دهند. جابجایی دیوار بستگی به عوامل مختلفی مانند تراکم خاکریز، طول مسلح کننده، اتصال مسلح کننده به نما و جزئیات سیستم نما دارد.در این تحقیق، رابطه ای نسبتا دقیق برای تخمین تغییرمکان افقی دیوارهای ژئوگریدی ارائه شده است.
یافته های تازه در خصوص خرابی پل Fukae (کوبه 1995)
در زمین لرزه ی فاجعه بار کوبه ژاپن، عرشه پل فوکائه که به صورت یکپارچه به پایه های با قطر 3.1 متری متصل شده بود، واژگون شد اما گروه شمع 17 تایی که پایه ها را نگه می داشت در جریان زلزله آسیب ندید و هنوز به عنوان اتکای پل جدید مورد استفاده قرار می گیرد. نویسندگان، ریزش پل را مجددا مورد ارزیابی قرار داده و عملکرد فونداسیون اصلی را که طی زلزله سالم ماند و هنوز برای پل جایگزین کاربری دارد بررسی کرده و با در نظرگرفتن برهمکنش غیرخطی خاک-فونداسیون، با مفاهیم طراحی مقایسه نمودند.
محوطه سازی و پایدارسازی دیوارهای مرکز یون درمانی کشور در پایان ساخت
صحبت های مهندس محمد محرمی (مدیرعامل) در خصوص کلیات و نکات پروژه پایدارسازی و محوطه سازی مرکز یون درمانی کشور
حضور رهیاب صنعت البرز در پنجمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته
حضور رهیاب صنعت البرز در نمایشگاه حمل و نقل،لجستیک و صنایع وابسته با حضور شرکتهای صاحب نام در این حوزه
مطالعه موردی رفتار یک دیوار ژئوگریدی طی زلزله شدید
این مطالعه موردی بار دیگر عملکرد فوق العاده سیستم های ژئوگریدی را طی زمین لرزه های قوی تایید می نماید. شکل پذیری و انعطاف این سازه ها اجازه تغییرشکل طی زلزله و جذب انرژی را به آنها می دهد.
انواع اتصالات در دیوارهای خاک مسلح
اتصال ژئوگرید پلی استری به نمای دیوار خاک مسلح می تواند اصطکاکی، مکانیکی یا ترکیبی از آنها باشد. اتصال ژئوگرید برگشتی به پانل پیش ساخته بتنی به کمک قلاب و میلگرد انجام می شود.
آیا ابعاد شبکه ژئوگریدها بر عملکرد آنها تاثیر دارد ؟
در کاربرد تسلیح و ساخت دیوار خاک مسلح، ابعاد چشمه ژئوگرید چندان اهمیت ندارد. در واقع در ژئوگریدهای تک سویه مهمترین فاکتور، مقاومت کششی در راستای طولی است. ابعاد چشمه یا شبکه در ژئوگرید دوسویه موضوعیت پیدا می کند که کارکرد آن در تثبیت بستر و برای محصورکنندگی مصالح سنگی است.
سیستم ترکیبی دیوار خاک مسلح ژئوسنتتیکی و دیوار وزنی یا نمای صلب یکسره
ترکیب دیوار خاک مسلح با ژئوسنتتیک و دیوار وزنی یا نمای صلب FHR، سبک نوینی از دیوار حائل می باشد. این تیپ دیوار به منظور بهره گیری همزمان از مزایای سیستم حائل وزنی GRW و سیستم خاک مسلح GRS طراحی می شود.